Екип


Нашите инструктори са високо квалифицирани и лицензирани ски и сноуборд учители, владеещи различни чужди езици - английски, немски, руски или гръцки език. Прекрасното настроение, чувството за хумор и спокойното отношение на нашите учители към Вас, ще превърнат заниманията Ви в незабравимо удоволствие.
Всичките ски учители са лицензирани към Сдружение "Българско ски училище" и притежават необходимия сертификат да упражняват тази професия. Нашите инструктори са с дългогодишен опит и работят успешно както с групи, така и индивидуално.
Никола Семерджиев

Никола Семерджиев
Никола Семерджиев е ски учител. Национален състезател на България, участник в много международни състезания и на младежко световно първенство. Студент в НСА специалност ски.
Траян Чернев


Роден съм край морето в най-китното ни черноморско градче – Поморие. От малък се занимавам със спорт, но намерих истинската си страст едва когато открих ските. Оттогава се опитвам да прекарвам възможно най-много време на сняг, търсейки професионално развитие в България и чужбина, споделяйки страстта си както тук в любимо Пампорово, така и в швейцарския курорт Вербие. В търсене на „вечната зима“ имах възможността да преподавам в едно от най-красивите и отдалечени места на света, а именно красивия ски курорт “Coronet Peak” в Куийнстаун, Нова Зеландия.
Този сезон се завръщам по родните писти, за да споделя опита и познанията си!
Доскоро!

email :  trayanskicoach@yahoo.com   
tel. 0889699911


КОНТАКТИ

хотел "Стената", к.к. Пампорово
e-mail: pamporovostenata@abv.bg
СЛЕДВАЙ НИ
 
 
 
НАМЕРЕТЕ НИ В FACEBOOK
В ОТПУСК.РУ - все о туризме и отдыхе: предложения турфирм,  поиск туров, горящие путевки